Van Communicatie van Guanghua van de Zhangjiagangstad Co. Kabelmaterialen, Ltd

GUANGHUA - de hoge specialist van de koolstofstaaldraad

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Zhangjiagang City Guanghua Communication Cable Materials Co., Ltd Kwaliteitscontrole

GUANGHUA is een zeer professioneel bedrijf. Ik ben zeer gelukkig om met hen samen te werken. Ik ben altijd tevreden met hun efficiënte levering.

—— M. Brown

Zij zullen altijd hun woorden, houden en zullen altijd het voordeel van de klant op eerste overweging zetten, daarom kozen wij hen als partner op lange termijn!

—— Mr.Thomas BIttig

Dank voor uw goede kwaliteitsproduct en uitstekende dienst, zullen wij opnieuw terugkomen!

—— Amarjit Singh

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

 

KWALITEITSbeleid

 

 

Im test de functie van beheer en van de netwerkinformatieverwerking capaciteit onder sytem, die kosten drukken, die nieuwe producten ontwikkelen, die marktaandeel verhogen, die binnenlands en internationaal marktconcurrentievermogen verbeteren.

 

 

KORTE INTRODUCT VAN MATERIAAL VAN TEST

 

 

Het bedrijf heeft het volledige testen facilites en volledige inspectiemiddelen als weel als hoog gekwalificeerde inspectie. Deze testende faciliteiten omvatten het Trek Testen, Torsie het Testen, het Buigende Testen, het Gewicht van de Koperdeklaag het Testen, het Gewicht van de Zinkdeklaag het Testen en Sulfide het Testen. het bedrijf kan al prestaties het testen, zoals treksterkte verstrekken, opbrengt trek, verlenging, torsie, kromming, trekken de opbrengstverhouding zich en H van rubber terug.

 

 

 

 

LAB 

 

Het bedrijf heeft een speciaal laboratorium dat techical oplossing kan analyseren om de kwaliteit van productie te verzekeren.

 

 

 

MILIEUBESCHERMING

 

Het bedrijf investeerde 20 miljoenen Yuans aan bulide een geavanceerd zemelen-nieuw behandelings van afvalwatersysteem I in 2012, kan het verspiller-water en resue 100 percenten behandelen om nul lossing van industriële aftakking te bereiken.

 

 

 

Contactgegevens
Zhangjiagang City Guanghua Communication Cable Materials Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Victor Wang

Tel.: 86-512-58581106

Fax: 86-512-58971030

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)