Van Communicatie van Guanghua van de Zhangjiagangstad Co. Kabelmaterialen, Ltd

GUANGHUA - de hoge specialist van de koolstofstaaldraad

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Zhangjiagang City Guanghua Communication Cable Materials Co., Ltd

GUANGHUA is een zeer professioneel bedrijf. Ik ben zeer gelukkig om met hen samen te werken. Ik ben altijd tevreden met hun efficiënte levering.

—— M. Brown

Zij zullen altijd hun woorden, houden en zullen altijd het voordeel van de klant op eerste overweging zetten, daarom kozen wij hen als partner op lange termijn!

—— Mr.Thomas BIttig

Dank voor uw goede kwaliteitsproduct en uitstekende dienst, zullen wij opnieuw terugkomen!

—— Amarjit Singh

Ik ben online Chatten Nu

Zhangjiagang City Guanghua Communication Cable Materials Co., Ltd

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Zhangjiagang City Guanghua Communication Cable Materials Co., Ltd Zhangjiagang City Guanghua Communication Cable Materials Co., Ltd Zhangjiagang City Guanghua Communication Cable Materials Co., Ltd Zhangjiagang City Guanghua Communication Cable Materials Co., Ltd Zhangjiagang City Guanghua Communication Cable Materials Co., Ltd Zhangjiagang City Guanghua Communication Cable Materials Co., Ltd Zhangjiagang City Guanghua Communication Cable Materials Co., Ltd Zhangjiagang City Guanghua Communication Cable Materials Co., Ltd Zhangjiagang City Guanghua Communication Cable Materials Co., Ltd Zhangjiagang City Guanghua Communication Cable Materials Co., Ltd

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Merken : Gangda
Aantal werknemers : 300~400
Jaarlijkse omzet : 30,000,000-40,000,000
Opgericht Jaar : 1993
Export pct : 60% - 70%

Communicatie van Guanghua van de Zhangjiagangstad Kabel Materieel Co., Ltd, investeerde in 1993 voor vervaardiging van de draad van de bandparel door Zhangjiagang Shazhou de Fabriek van de Staalkabel, die meer dan 40 jaar heeft, vervaardigend ervaring van staaldraad en staalkabel. Na de inspanning en de ontwikkeling van 20 jaar, nu zijn wij één belangrijke vervaardiging en exporteur van hoge koolstofstaaldraad in China geworden. Wij houden altijd zeer vriendelijke verhouding met onze klanten en van hoge reputatie in binnenlandse en internationale markt genoten.
 

Wij zijn één van de originele fabrikanten van pareldraad in China en één van de stichters van de nationale technische norm van China van pareldraad. Met geavanceerd die materiaal van Amerika, Italië, België zoals gas het verwarmen behandelingsoven wordt geïntroduceerd, machine van het rechte lijn de ononderbroken draadtrekken, de fosforlijn van het reeksproduct, veroorzaken wij een grote verscheidenheid van de hoge draad van de koolstoflente, buis & bronste de slangdraad, roping draad, met een laag bedekte pareldraad, koper met een laag bedekte staaldraad en staaldraad met grote trekspanning in vele specificaties.  onze jaarlijkse productiecapaciteit hoge koolstofstaaldraden is meer dan 30.000 in diverse specificaties.  De meesten van hen worden uitgevoerd naar markten overzee.

 

Wij ontvingen de Certificatie van het de Kwaliteitsbewakingssysteem van BVQI ISO9002 Van Overeenstemming in 1996, overgingen QS9000-Certificatie in 2002.
 

Onze klanten worden gevestigd in Amerika, Europa, Australië, Zuidoost-Azië, Israël en Turkije. Wij hebben een stevige reputatie voor productkwaliteit verdiend, dient de voortreffelijkheid en concurrerende prijs.

 

Nu nodigen wij u uit oprecht om te weten te komen hoe wij één van uw betrouwbaarste leveranciers kunnen worden. 

 

GD - het Metaal is één van onze productiebasissen, werd het exportartikel behandeld door professioneel internationaal handelsbedrijf van Zhangjiagang-Communicatie van Stadsguanghua Kabel Materieel Co., Ltd. 

 

Contactgegevens
Zhangjiagang City Guanghua Communication Cable Materials Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Victor Wang

Tel.: 86-512-58581106

Fax: 86-512-58971030

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)